Nevşehir’den yola çıkacaklar olanlar için Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından ek tedbirler bayram yolculuğu zehir olmaması için alındı.

Nevşehir Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Yetkilileri, bayramda yola çıkacak olanların yolculuğunun kazalara neden olmaması için uyarılar yaptı.
   Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bayram öncesi ek tedbirler alınırken Kazaları nedeniyle her yıl çok sayıda insanın yollarda can verildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Emniyet kemeri takın, trafiğe çıkın. Yorgun ve uykusuz yola çıkmayın" uyarısı yapıldı.
  Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mustafa Düzgün de, Ramazan Bayramı’nda trafikteki araç yoğunluğunun normal günlere oranla 10 kat arttığını belirtti.
   Ülke genelinde 2015’in ilk 5. ayında meydana gelen 155 bin 863 trafik kazasında ise bin 229 kişi hayatını kaybederken 104 bin 686 kişi ise yaralandı. 2014 yılında ülkemizde meydana gelen trafik kazalarında ortaya çıkan sosyo-ekonomik zararın yapılan hesaplamalarda 22 milyar lirayı bulduğu görülecek.