Ödemiş Resepsiyona Katıldı

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp eski belediye başkanı Bekir Ödemiş Vietnam Cumhuriyeti'nin Bağımsızlığının 69. Yıldönümü Resepsiyonuna Katıldı.

Ürgüp eski belediye başkanı Bekir Ödemiş Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 69. yıldönümü dolayısıyla verilen resepsiyona katıldı. Ürgüp'ün eski Belediye Başkanlarından Bekir Ödemiş Ankara'da çalışmalarına devam ediyor.

Ödemiş, Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti'nin bağımsızlığının 69. Yıldönümü dolayısıyla Büyükelçi Nguyen The Cuogn tarafından verilen resepsiyona katıldı. Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Büyükelçisi Cuong tarafından Kapadokya ile ilgili övgü dolu sözler duyduğunu kaydeden Ödemiş bundan son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti'nin 69. bağımsızlık yıl dönümü nedeniyle Hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile de bir süre sohbet eden Ödemiş, '' Benim Ürgüp'te Belediye Başkanlığı yapmış olduğum dönemde Sayın Arınç Meclis Başkanı idi. Kendisini Ürgüp ilçesinde misafir etmiştik. Eski günleri yad ettik ve 13. yüzyıldan kalan Büyük Camii restorasyonu ve Şeyhüslam Hayri Efendi çevre düzenlemesine katkılarından dolayı bir kez daha şükranlarımı kendisiyle paylaştım” dedi.