Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin Kurban Bayramını kutladı. Başkan Erdoğmuş mesajında şunları ifade etti; Kurban Bayramı günleri, Hz. İbrahim’in duasıyla, müminlerin Kâbe’de tavaf ettikleri, Arafat’ta toplanarak hac farizasını yerine getirdikleri ,  ilâhî emirlere kayıtsız teslimiyet göstererek kurbanlarını kestikleri , hak yolunda fedakârlığın bir nişanesi, öze dönüş çağrısı içeren bir hikmetler bütünüdür.
Aynı zamanda ,  milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin , barış  ve  kardeşliğin , saygı ve sevginin kuvvetlendiği günlerdir.
Kurban Bayramının, Arakanda ve  yeryüzünde  yaşanmakta olan , tüm sorunları alıp götürmesine , yaşadığımız dünyada ,  zülmün  ve  zalimlerin yok olmasına  ,  hakkın , adaletin,  iyiliğin  ve güzelliklerin , tüm  dünyada  hakim olmasına  vesile olmasını temenni eder , Hayırlı ,  Huzurlu  ve Bereketli  Bayramlar dilerim.

Öte yandan Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında cenaze sahiplerinin taziyelerini kabul edeceği, bayramlaşma töreni Bayramın 2. Günü saat 08.00 de Nar Belediyesi Taziye evinde yapılacak. Kahvaltılı düzenlenecek olan Bayramlaşma töreninde Hatim duası okunacak. Bay bayan herkesi davetlidir...