Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, bazı siyasi parti ve adayların seçim broşürlerinde "ÇEŞİTLİ NEDENLERLEbozulmuş olan yollarımızın süratle bakımı, onarımı ve yeniden yapılması sağlanacaktır." vaadine atfen çeşitli nedenlere açıklık getirdi.

Yıldız, yolları bilerek isteyerek, tasarlayarak hukukçu adayların daha iyi anlayacağı dilden ifade ederek TAAMMÜDEN bozduklarını söyledi.

Ürgüp’te 2 yıl içerisinde yıllardır ihmale uğramış altyapı sorununu çözme noktasında olan kararlılıklarını belirterek 120 km içme suyu hattını tamamen yenileyerek 12.500 abonenin evlerinde çeşmeden akan suyu yenilenen ve yeni inşaa edilen 6 depodan ulaştırdıklarını, yolları bozdukları için pişman olmadıklarını ifade etti.

Yine su şebekesine bağlı olarak su kuyusu adedinin ve maliyetlerin düşmesine bağımlı olarak su fiyatlarını düşüreceklerini vaad eden adaylara seslenerek, kendilerine teşekkür ettiğini, zaten yenilenen içme suyu şebekesindeki %35-%40’lık kaçağın önlenmesi ile bunların yakın zamanda faturalara yansıyacağını ifade etti.

Su şebekesi dışında seçim broşürlerinde sokak hayvanlarıyla ilgili hayvan severler ve otellerin yardımıylabakımı ve beslenmesini vaad eden parti ve adaylarına 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa yeniden gözatmalarını tavsiye ederek başarılar diledi.

Yıldız, yolların bozulmasına neden olan çeşitli nedenlere bir de örnek verdi.