Türk KızılayıÜrgüp Şubesi Ali Baran Numanoğlu Ortaokulu ve Ürgüp’e bağlı İbrahimpaşa Köyü İlkokulu’ndaki 500 öğrenciye kumbara hediye etti.

Türk Kızılay Derneğinin ve Ziraat Bankasının ortak projesi olan“Kızılay Kardeş Kulübü”Biriktiriyorum Arkadaşlarıma Okul Yaptırıyorum Projesi” Ürgüp Kızılay Derneğininokullarda yaptığı kumbara dağıtım çalışması ile devam ediyor. Kumbaralardan toplanan gelirler okul yapımına ihtiyaç duyulan yerlerin tespit edilmesiyle yapımı gerçekleşecek Kızılay Kardeş Kulübü Okulu’na aktarılacak.

Türk Kızılayı Ürgüp ŞubeBaşkanı Mehmet YAMAN, “Ürgüp Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Ziraat Bankası ve Ürgüp Gençlik Merkezi ile ilçemizde yürüttüğümüz bu program dahilinde öğrencilerimize yardımlaşma duygusunu ve tasarruf bilincini yaymak amacı ile bu kampanyayı düzenledik.İlerleyen günlerde Ürgüp ve çevresinde ilköğretim okullarındaki 3500 öğrenciye de ulaşarak bu kampanyaya dahil edeceğini belirtti. Mehmet YAMAN son olarak “Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Biz de bu anlamda büyük heyecan yaşıyoruz. Öğrencilerimiz bu vesileyle Türk Kızılayı’nı da tanımış oluyor.” ifadesinde bulundu.