Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş  24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.Salaş mesajında şunları ifade etti.

“Günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında çalışan gazeteciler, bir yandan kamuoyunu aydınlatmakta bir yandan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtmakta. Böylelikle önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının aktırılmasında ve bu sorunlara çözüm bulunmasında basın mensuplarının etkisi ve katkısı inkar edilemez bir gerçektir.

Yansız ve ilkeli habercilik anlayışı ve milli duyarlılık bilinciyle ülke ve dünya gerçeklerinin objektif bir şekilde yansıtılması, ilimizin ve ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı yapacaktır. En doğru haberi en hızlı bir şekilde halka ulaştırmak için fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak ve onlara gereken desteği yapmak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”