BTP Nevşehir Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman,

“Projesi Olan Tek Partiyiz”

NEVŞEHİR(MHA) Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, oldukça iddialı açıklamalarda bulunurken, Nevşehir için ciddi manada projesi olan tek partinin Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu dile getirdi.

Yerel Seçimler öncesinde bu projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceklerini kaydeden Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, Siyasete neden BTP çatısı altında atıldığından tutunda, Nevşehir için hazırladıkları projelerden bazılarını ilk kez açıkladı.

Nevşehir’in tek bayan belediye başkan adayı da olan Bağımsız Türkiye Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, “Siyasete atılmayı bir sorumluluk olarak görüyorum. Zira benim babam Nevşehir’de yıllarca İl başkanlığı yapmış gazeteci bir insan. İster istemez bizlerde siyasetin içerisinde olduk. Siyaset Vatan ve Millet Sevgisi içerisinde, o duygu ile yapılmalı. Bağımsız Türkiye Partisini seçmemde en büyük etken Genel Başkanımızdır. Çünkü Genel Başkanımız Ülkemizin Milli ve Manevi değerlerini sahip çıkan, hem milliyetçi, hem Atatürkçü bir insan. Onunla birlikte bu davada yer almak istedim. İnşallah layıkıyla yerine getirmek nasip olur. Ben iddia ediyorum Nevşehir için projesi olan tek partiyiz. Projesi olmadan bir insanın siyaset yapması mümkün değil. Ya da siyaset yapması bile faydalı olması mümkün değil. Bunu yaparken halkla, bayanlarla, esnaflarla görüştük. Nevşehir’de nelerin değişmesini istiyorlar onu sorduk. Çok güzel olduğunu düşündüğümüz projelerimiz ortaya çıktı. Öncelikle bir bayan olmam dolayısıyla ilimizdeki bayanların sorunlarını en iyi ben bilirim. Bayanlarımız ne istiyorlar?. Bayanlarımız çocuklarını daha iyi şartlarda okutmak ve hayata hazırlamak istiyorlar. Ev kadınlarımızın evlerinde ürettiği el ürünlerini pazarlayabilecekleri kapalı bir Pazar alanı oluşturmak istiyoruz. Ben bayanların bu projeden çok faydalanacaklarını düşünüyorum. Bu projeleri hazırlarken Genel Başkanımızın Milli Ekonomi tezini de baz alarak hazırladık. Çünkü bu tez de bayana büyük önem veriliyor. Genel Başkanımızın noter taahhütlü açıklamaları var. Biliyorsunuz Türkiye’nin yeraltı zenginlikleri oldukça fazla. Biz bu kaynakları ülkemizin kendisinin değerlendirmesini sağlayacağız. Biz belediyeciliğe halk için kaynak üreten bir yer olarak bakıyoruz. Kooperatifler oluşturacağız. Çiftçinin organik tarım ürünleri yetiştirmesi konusunda destek olacağız. Böylece Köylünün üretim yapmasına destek olacağız. Belediye sadece yol, su, kanalizasyon çalışması yapmakla mükellef değil. Bayanlar için sosyal tesisler planladık ve bunların nerelerde kurulacağını bile planladık. Bayanlara özel içerisinde havuzu, kafeteryası, dinlenme alanları olan birer sosyal tesis oluşturacağız” ifadelerinde bulundu.