Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftülüğünü ziyaret etti. 
İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları ve Din görevlilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, “Burada her kademedeki Din görevlilerinden temsilci bulunuyor. Şahsınızda  tüm din grevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyor, hepinize üstün başarılar diliyorum” dedi.
Camileri; dayanışmanın, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberlik ruhunun manevî huzura eriştiği mekânlar olarak nitelendiren Vali Aktaş, din görevlilerinin ise; dinî konularda halkımızın aydınlatılması, dinimizin en doğru şekilde yaşanması, yaşatılması ve geleceğe aktarılması adına önemli görevler icra ettiklerini belirtti.
Nevşehir İl Müftüsü Öztürk ise,Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek, tüm din görevlileri adına teşekkür etti ve Hafta dolayısıyla yapılacak programlar hakkında bilgi verdi.
Bu vesile ile yeni yapılan ve hizmete açılan Nevşehir İl Müftülüğü binasını gezerek incelemelerde bulundu ve hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.