AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından, bugün Gazi stadında oynanacak olan Nevşehirspor-Adana Büyükşehir Bld.Spor maçında taraftarlara çemen ekmek dağıtılacak.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Spor toto Bal ligi 5. Grup 25. Haftasında Gazi stadında oynanacak olan Nevşehirspor-Adana Büyükşehir Bld.Spor maçında, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından taraftarlara çemen ekmek ikram edileceğini açıklamasının ardından teşkilatta hummalı bir çalışma başladı.

AK Parti Kadın Kolları teşkilat mensubu bayanlar Nevşehirspor taraftarlarının 13 yıllık özlemlerini sona erdirmek için çemen ekmekleri Parti binasında kendi elleriyle hazırladılar.

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, "Nevsehirsporumuzun maçı için geleneksel kültürümüz olan Cemen ekmek hazırladıkSağ olsun kadın kollarımızdaki çalışma arkadaşlarımız çemenleri kendi elleri ile hazırladılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile şehrimizin marka değeri olan Nevşehirspor'umuzun bugün oynayacağı Adana Büyük Şehir Belediye Spor maçında başarılar diliyor tüm Kırmızı Beyazlı taraftarlarımıza çemen ekmekleri afiyetle yemelerini diliyorum" dedi.