"CEMQ LEZZETİNİN ÖYKÜSÜ ..."

                           Bir Nevşehir Markası CEMQ Dünya Markası Olma Yolunda…

Büyüyen şehrimizde artık lüx firmalar da göze çarpıyor her gün yeni bir firmalar açılırken yeni bayilikler ( franchise ) sistemiylede Nevşehir e gelmeye başladı. Peki neden bizim bir öz Nevşehir markamız yok ? Sorusuna işte güzel bir cevap: Artık Yüzde Yüz bir Nevşehir Markası CEMQ şimdilerde bir dünya lezzeti ve markası olma yolunda hızla ilerliyor...

CEMQ  Mangal Dünyası Firma Yetkilisi Cemil Çöloğlu,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında; “CEMQ ismiyle Bir Nevşehir markası yaratmak adına hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz dedi…”

Nevşehirde farklılık yaratmak Nevşehirin de adını dışarıya  franchise sistemiyle duyurmaya  çalışan CEMQ gibi Firmalarımızda var hedeflerini büyük tutarak sadece türkiyeye değil dünyaya yayılmayı planlayan CEMQ Hazırlıklarını ve alt yapısınıda franchise sistemi ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.

  Biz Yetiştırıyoruz,Bız Beslıyoruz Bız Üretıyoruz..Herşey Sızler Içın..

CEMQ,Kendi Küçük Baş Ve Büyük Baş Hayvanlarnı Cemq Besıcılık Ve Et Ettegre Tesıslerıde Dogal Yollardan Besleyıp Cemq Mangal Dünyası,Nda Seçkın Müşterılerne En Uygun Fıyata Servis Ediyor.. Yıne Kendı Mandalarında Sütü İle Çok Derde Deva Olan Bulunması Nerdeyse Imkansız Olan Camız Yogurdunu Servıs Edıyor.. Cemq Besliyor Yetıştırıyor İşlıyor .. Ayrıca Herturlu Toptan Et Satışı İle Hızmet Verıyor..

Herşey Siz Değerli Müşterilerımize En İyisini En Guvenılır Ve En Duşuk Fiyata Sunuyoruz

CEMQ LEZZETİNİN ÖYKÜSÜ 

Unutmayın  Köfte CEMQ'da yenir..

 Kısa bir süredir hizmet veren CEMQ Ailesi, önce Türkiye'ye, daha sonra dünyaya yayılacak olan lezzetin temellerini atmış bulunmaktadır. Konuklarımız, ulaşımın kolaylıkla sağlandığı bir noktada bulunan restorantımızda, uzman kadromuz tarafından ağırlanarak, kendi kasabımız tarafından hazırlanmış ve özel sosla dinlendirilmiş olan etlerimizin lezzetine varacaklardır.Bölgenin et ve süt ihtiyacının tamamını karşılayabilecek kapasitedeki mandıralarımızdan dilediğiniz ürünü temin edebilirsiniz.

ÜRÜNLER VE HİZMETLER
Ailenizle birlikte damak tadı ve et - mangal keyfine doyamayacağınız bir ortamda, lezzetli et, tavuk, köfte ve spesyel menülerimizle, salata ve tatlı çeşitlerimizle siz değerli konuklarımızı ağırlamaktan onur duyarız.

CEMQ Mangal dünyası ilgi çekiyor

Nevşehir’de ‘Restaurant’ta yeni bir çağ sloganıyla yola çıkarak bu alanda  bir açığı kapatmak için açılan CEMQ Mangal dünyası Nevşehir’de İtfaiye karşısında hizmet veriyor. Kilo ile  Et ve Tavuk çeşitleri satışının yapıldığı restaurantta her şey mangal tadında müşterilere sunuluyor.

CEMQ Restaurant lezzetin Nevşehir’deki adresi olmaya devam ederken iç Anadolu’da marka olma yolunda hızla ilerliyor. Müşterilerine geniş bir mekanda hizmet veren CEMQ Restaurant’ta toplu olarak gruplarda ağırlamak mümkün.

Restaurant’ta yeni bir sistem getiren CEMQ mangal dünyası Pilot şehir olarak Nevşehir’i şeçti ve ilk şubesini Nevşehir’de açtı. Kilo ile et satışı yapılan CEMQ Restaurant’ta günlük, taze ve doğal ürünler kullanılıyor.CEMQ RESTAURANT TEL: 0384 215 05 05