Dünya Erdemli İş Adamları Derneği DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Kıbrıs Gazilerin'den Niyazi Özcan'ı evinde ziyaret etti. Ziyarete, DERSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Necdet Civelek ve Mustafa Korkmaz eşlik etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehirli Kıbrıs Gazisi Niyazi Özcan ve ailesini ziyaret ettiklerini belirtti.

Kendileriyle sohbet eden Civelek, ''Gazilerimiz, vatanı uğruna ölümü göze almış kahraman Türk Ordusu'nun kutsal değerleridir. Sizlerin her zaman yanındayız. Zaman zaman da sizleri ziyaret edip, sorunlarınızı paylaşıyoruz'' dedi. 

Civelek, Gazilerin, şehit yakınlarının birer emanet olduklarını vurgulayarak, kendilerini ziyaret edilmelerinin önemli olduğunu belirtti. Vatandaşların kendi mahallelerinde, köylerinde, bölgelerinde oturan gazi ve şehit yakınlarını ziyaret etmelerinin, toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Civelek, acıların birlik ve beraberlikle azalacağını kaydetti. 

Nevşehirli Kıbrıs Gazisi Niyazi Özcan'da, hatırlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek ziyaret için teşekkür etti.