Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir ile buluşuyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 13.00’te Nevşehir Kapadokya Havalimanında olacak. Saat 13.30’da Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den Nevşehir’de yapılan çalışmalar hakkında brifing alacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 15.00’te ise Nevşehir halkı ile Türk Telekom meydanında buluşacak ve burada Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren Nevşehir halkına teşekkür edecek.



"Cumhurbaşkanı Nevşehirlilerle Buluşuyor " Saat: 15:00 ten itibaren canlı yayın www.fibhaber.com da...

 Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir Konuşması Canlı İzle ( 28 mayıs 2015 )

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir'de halka hitap ediyor.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’e yapacağı teşekkür konuşmasını www.fibhaber.com haber sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Nevşehir’e gelerek bir dizi etkinlikte bulunacak. Nevşehir’de vatandaşlara da hitap edecek olan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını canlı olarak fibhaber.com’dan izleyebilirsiniz.

İşte Nevşehir programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ilk olarak saat 13.30’da Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret edecek.

Daha sonra Nevşehir Valiliğine geçecek olan Erdoğan burada Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ile bir araya gelecek.

Ve Saat 15.00’da Damat İbrahim Paşa meydanından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehirli vatandaşlara konuşacak.

Sizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs 2015 Nevşehir mitingi ve konuşmasını canlı olarak izlemek istiyorsanız bu sayfadan ayrılmayın.