Şu ana kadar Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Birlik Başkanı İsmail Ördü dışında başka bir kişinin adaylık açıklamasında bulunmadığı birlik başkanlığı seçiminde Başkan Ördü’yü destekleyeceklerini açıklayan odaların sayısı günden güne artmaya devam ediyor.
Nevşehir Kahvehaneciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, “Birlik Başkanımız Sayın İsmail Ördü’nün şu ana kadar bizlere, odalarımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Mayıs ayında yapılacak birlik başkanlığı seçiminde ben ve yönetim kurulumuz kendisini desteklemeye karar verdik. Şimdiden kendisine ve birlik başkanlığı yönetiminde yer alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. 
Kendisine olan güvenleri ve desteklerinden dolayı Kahvehaneciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, yeni dönemde de kendisine gösterilen bu teveccüh karşısında mahcup olmamak için gayret göstereceğini dile getirdi.