Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman ÖZGÜN, Derinkuyu  AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptılar. Düzenlenen toplantıda 2016 Proğramı ve 2017 yılı yatırım programları görüşüldü.

           Heyet toplantıya katılan Çakıllı Köyü ,Doğala Köyü , Güneyce Köyü, Kuyulutatlar Köyü, Özlüce Köyü ve Tilköy Köyü Muhtarlarından köylerinin sorunları ve köy halkının taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında fikir alışverişinde bulundular.

           Genel olarak Muhtarlarımızın köye yönelik sıkıntılarının kanalizasyon, içmesuyu,su deposu ve köy yollarının stabilize veya bozuk olması bu sebeple de köy yollarında devam eden kumlama ve asfalt çalışmalarına hız vererek daha geniş alana yayılması olduğunu belirttiler.

           Toplantıda 2016 yılında İl Özel İdaresince köylere yapılan hizmetler anlatılırken, yine Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 2017 yılı yatırım programı görüşüldü.

            Ayrıca; 2017 yılında da yapılacak hizmetlerin istişaresinde bulunularak köye yönelik bütün hizmetlerin aynı hızla devam edeceğini belirttiler.

     Nevşehir İl Özel İdaresinin köylere yaptığı bütün hizmetlerde ve özellikle kaynak sağlanmasında desteklerini ve yardımlarını bizlerden esirgemeyen Sayın Valimize ve Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ederiz.