AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretleri ile halkla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Derinkuyu ilçesine çıkarma yapan AK Parti heyeti ilk olarak Derinkuyu ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ardından AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy'u da yanlarına alan heyet, Derinkuyu ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve beraberindeki AK Parti heyeti, Derinkuyu ilçesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hasbihalde bulundu.  

Ziyarette esnafları ziyaret eden AK Partili heyet vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinlediler. Özellikle patates konusunun yoğun bir şekilde gündemde olduğu ziyaretlerde, kalıcı çözümün bir an önce hayata geçirilmesi konusunda daha çok çabaların sarf edileceği belirtildi. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin Derinkuyu halkı tarafından takdir edildiği görüldü.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Derinkuyu teşkilatımızla emektar esnafımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ediyor; hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye için çalışıyoruz; 16 yıldır üreten, ekonomimize katma değer sağlayan tüm vatandaşlarımızın her zaman destekçisi olduk. Olmayada devam ediyoruz" dedi.