Derinkuyu İlçesi Kuyulutatlar Köyünde 19. Geleneksel Şepe Şenliği düzenlendi.

Ramazan Bayramının ikinci günü Derinkuyu İlçesi Kuyulutatlar Köyünde 19. Geleneksel Şepe Şenliği düzenlendi.

Şepe Şenliğinde KUYDER Başkanı Hayri Göktaş, derneğin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar KUYDER olarak öğrencilere 533 milyar lira 
Öğrenci ayrımı olmaksızın eğitim yardımında bulunulduğunu belirti. Köy Muhtarı Hürem Demir’de yaptığı selamla konuşmasında, “Benim bu muhtarlığım döneminde düzenlediğim ilk şenliktir. Bazı eksikliklerimiz olabilir., önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz şenliklerimizde inşallah eksikliklerimizi gidereceğiz. Şenliğimizin düzenlenmesinde katkıları olan başta Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar olmak üzere diğer kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen şenliğe Ak Parti İlçe Başkanı Halil Aksüt, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, İl Genel Meclis Üyeleri Serdal Pala, Hanifi Bostan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür Mustafa Gemici, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denetmeni Mustafa Demir. Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen, NESİAD Başkan Yardımcısı Orhan Çopur, Çakıllı Köyü Dernek Başkanı Mehmet Çiftcibaşı, Suvermez Köyü Dernek Başkanı Erdoğan Yücel, Kamu Kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile komşu köy muhtarları, diğer davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Osman AYTEKİN