Mülkiyeti Derinkuyu Belediyesine ait Kültür Parkın Gazinosu yüzme havuzu ile birlikte 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif suretiyle bir yıllığına kiraya verilecek.

 

Derinkuyu Belediye Başkanlığından yapılan duyuruya göre İhale 04.07.2014 tarihinde Cuma günü saat 10:00’da Belediye Encümeni (İhale Komisyonu ) tarafından Belediye Hizmet Binasında yapılacak.

 

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı Nevşehir bölgesinde böyle büyük ve güzel bir parkın olmadığını belirterek, “ İhale şartlarına uyan işletmecilerin Derinkuyu Kültür Parkı işletmek için Belediyemize müracaat etsinler. Amacımız nezih bir görünüme kavuşturduğumuz Hakkı Atamulu Kültür Parkının işletilmesi ve halkımıza güzel hizmetler verilmesidir” dedi.

 

KÜLTÜR PARK’IN İHALE ŞARTLARI:

Kültür Parkın Gazinosunun ve yüzme havuzunun aylık kira muhammen bedeli 190,00.-TL.dir. İhaleyi alan dört aylık kira bedelini peşin olarak yatıracaktır.

İhaleye iştirak için yatırılması gereken geçici teminat miktarı 70,00.-TL’dir.

İhaleye katılacak şahısların belediyeye hiçbir şekilde borçları bulunmayacak ve Belediyeye borç yoktur belgesini ihale saatinden önce ibraz etmek zorundadırlar.

İhaleye girenler ikametgahlarını belgelendirmek zorundadır. İhaleye tüzel kişilik adına girenler, bunlara ait ticaret odası kayıt belgesi, ticaret sicil tasdiknamesi, imza sirküleri ve yetki belgesi (vekaletname) ibraz etmeleri şarttır. Belgelerin noter onaylı olması gerekir.