Bu Kadarına da Pes Doğrusu...! Nevşehir de ki bir lokantada yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir firmadan aldığı hazır ekmek arası tavuk  dönerin içinden çıkan CANLI KURT'u görünce şaşkına döndü.

İddiaya göre, Bir vatandaşımız Nevşehir de ki bir lokantadan aldığı ekmek arası tavuk döner yerken, ekmek içindeki canlı kurt u görünce şoke oldu.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan Vatandaşımız hemen cep telefonu ile fotoğraf ve videosunu anında çekerek kayıt altına aldı.
Yaşadığım şaşkınlığımı sizlerle paylaşmak  ve Bunu Vatandaşlarımızı bilgilendirmek için özellikle www.fibhaber.com a gönderiyorum dedi.

Yaşadığı mağduriyeti ise şöyle ifade etti; "Hayatımda böyle bir olayla karşılaşmadım. İyiki gördüm. Görmeyipte ya yeseydim, bunun sorumlusu kim olacaktı. Herkesin hassasiyet göstermesini ve Bu tür yerlerin  mutlaka düzenli olarak yetkili birimlerce denetlenmesini istiyorum" dedi.

Bu arada Yediğiniz yiyeceklerle ilgili sıkıntılı bir durum gördüğünüzde hemen Alo 174 hattına telefonla müracaat edilebilir. 

Unutmayın bu tür sıkıntılarınızda Alo 174 Gıda Hattı var. Vatandaş şüphelendiği durumda buraya müracaat etmesi halinde Gıda, Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince anında inceleme ve kontrolleri yapılarak gerekli çalışmalar yürütülebiliyor...


Uzmanlar Özellikle Gıda konusunda yediğimiz içtiğimiz herşeyin sağlıklı olmasına dikkat etmemiz gerekiyor. Bu yüzden Sağlıklı ortamlarda temiz ve hijyenik ürünler ve bu tür mekanlar tercih edilmeli,Tezgah arkasına güvenmediğiniz yerlerden alış veriş yapmamalısınız diye uyardı.

Amacımız kimsenin ekmeğiyle oynamak değil.Fakat kimseninde hiçbir kimsenin sağlığıyla oynamaya da hakkı yok.

Bu konuda mağdur olanların  Gerek Belediyemiz Zabıta Ekipleri gerekse İl Tarım ve Gıda Müdürlüğümüze müracaat edebilir.

Ve özellikle Gıda konusunda herkesi Sağduyulu olarak hassasiyet göstermeleri için uyarıyoruz...!