NEVŞEHİR(MHA) Demokrat Parti Eski il başkanı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Av. İbrahim Akgür’ün babası Merhum Dinçer Akgür son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören ve önceki gün hayata gözlerini yuman Demokrat Parti eski il başkanı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Av. İbrahim Akgür’ün babası Dinçer Akgür’ün naşı Kurşunlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığında toprağa verildi.

Akgür’ün cenaze merasimine Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ın yanı sıra Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Baro Başkanı Necmi Öncül, Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Taşlıbel mezarlığında toprağa verilen Merhuma Allahtan Rahmet, başta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Av. İbrahim Akgür olmak üzere kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.