30 Ocak- 02 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezinde gerçekleştirilen EMITT Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı. Dünya ve Türkiye’de bulunan turizmciler ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, birçok şirket, kurum ve turizmciler yer alıyor.

Kapadokya Bölgesi’nden de başta Nevşehir Valiliği ile Ahiler Kalkınma Ajansı olmak üzere Uçhisar, Ürgüp, Göreme, Ortahisar, Gülşehir ve Kozaklı Belediyeleri de Kapadokya standı içerisinde yer alıyor. Nevşehir Valiliği ve Nevşehir ilçe ve belde belediyeleri Kapadokya standı içerisinde kendilerine ayrılan alanlarda bölgelerini ve işletmelerini tanıtıyor.

200 metrekarelik bir alana sahip Destination Cappadocia standı fuara katılan ve ziyaret eden turizm acentaları, turizm işletmeleri ve turizm meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Tanıtım kitapları, broşürler ve tanıtım cd lerinin yanında, Kapadokya Bölgesi’nin seramik sanatçıları ve ebru sanatçıları tarafından fuar alanında üretilen el işi ürünler de büyük beğeni topluyor.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar ile Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı, Ortahisar ve Göreme Belediye Başkanları da Kapadokya standında ziyaretçileri ağırladı. Nevşehir eski Valileri Asım Hacımustafaoğlu ile Manisa Valisi Abdurrahman Savaş da Kapadokya standını ziyaret etti.

30 Ocak Perşembe günü başlayan EMİTT Fuarı 02 Şubat Pazar günü sona erecek.