Emniyet Müdürlüğümüzde Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevli iken 2013 Atama Dönemi tayini çıkan Emniyet Müdür Yardımcıları Akın KIRIMTAY (Ankara -Elmadağ Polis Meslek Yüksek Okulu), Hakkı SEÇİLMİŞ (Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu), Emniyet Genel Müdürlüğü 2013 yılı Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurullarınca kıdem ve liyakat hususları değerlendirmek suretiyle 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Müdür Yardımcısı olan ve atamaları başka illere yapılan Veli SOYALP (Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi) , Selim GÖZEL (Konya-Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu),  Nedret BULUT (Konya-Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu) ve Emniyet Müdürlüğümüzde Şube Müdürü olarak görevli olan Cüneyt ÇİÇEK (Yalova Emniyet Müdürlüğü) , Tem Şube Müdürü Mahmut GÜVEN (Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu)'e Emniyet Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet YÜKSEL göstermiş oldukları hizmetlerinden dolayı plaket vererek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
                Yemekte konuşan Emniyet Müdürümüz Sayın  Mehmet YÜKSEL  tayinleri çıkan personele Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda göstermiş oldukları  hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.
                Topuzluhan'da verilen iftar yemeğine Emniyet Müdür Yardımcıları 2. Sınıf Emniyet Müdürleri   Seydali ATİK, Hilmi UMAY, Metin ALTINKAYA,Adnan ÇETİNER, Şube Müdürleri ve Birim Amirleri katıldı.