Nevşehir’de Evlenmek İsteyen ve Düğün Hazırlığı Yapanlara Büyük Müjde…Nevşehir’in en büyük düğün organizasyon firması,FİB Ajans&Organizasyon içerisinde davetiye, gelin arabası nın süslenmesi, kuaför, fotoğraf çekimi,ikramlar, yedi katlı düğün pastası ve Gelin Yolu,Gelin Masası, Ses,Işık sistemi, Orkestra,sunucu,Kamera Fotoğraf çekimleri gibi her şey dahil hizmetlerin bulunduğu düğün paketi kampanyası başlattı.En ekonomik uygun fiyatlar ve uygun ödeme seçenekleriyle unutulmaz Düğünlere imza atan FİB ajans Organizasyonla şimdiden görüşmek için geç kalmayın.

 Evlenmeyen kalmasın! FİB AJANS ORGANİZYONDAN DÜĞÜN KAMPANYASI GEÇ KALMAYIN...

Her yıl üzerine koyarak Bölgenin aranan markası olarak, Gelecek yıla Bomba gibi giriş yapmayı planlayan FİB Ajans Organizasyon Genel Koordinatör İbrahim Uysal; Nevşehir de Düğün denince Orkestrasından, Gelin Yolu Gelin Masasına, Palyaçosundan diğer renkli animatörlerine,Yaş Pastasından, Kamera ve Fotoğraf çekimlerine Davetiyesinden Düğün yerine kadar her şeyiyle paket Düğün organizasyonlarımız önümüzdeki yılda büyük ses getirmesini bekliyoruz.
Şimdiye kadar yaptığımız tüm etkinlik ve organizasyonlardaki farkımız müşteri memnuniyetleri bizim en büyük Referanslarımız olmuştur.Bu vesile ile Tüm Nevşehir halkına sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Düğün-Nişan-Sünnet Açılış ile Konser Festival gibi tüm özel günler ve organizasyonlarınızda FİB ajans ve Organizasyon iletişim hattı: 0 532 627 28 74 – 0 505 879 93 50 Bilgi alabilirsiniz.

Siz Düşünün Biz Yapalım!Unutmayın "Çaresizseniz Çare “SİZ” siniz….Her zaman özel ve zor günlerinizde tasa yapmaya gerek yok misafirlerinize en güzel hizmeti FİB kalitesi ile sunuyoruz.Şimdi sıkıntılarınızı Bizimle eğlenceye dönüştürün...

FİB Ajans ve Organizasyon firması sahibi İbrahim Uysal düğün yapanları iki gruba ayırıyor. Birinci grubu uzun zamandır yakınlarının düğününe giden ve takı takanların oluşturduğunu ifade eden Uysal, müşterilerinin çoğunluğunu bu tür düğün sahiplerinin oluşturduğunu söyledi ...

Uysal, ''Bunlar kriz falan dinlemezler evlenirler. Ekonominin aynasıdır bu insanlar. Öyle ki vatandaşın parası olduğunda da düğün yapıyor, sıkıntıya girdiğinde de… Sıkıntıdan kurtulmak için düğün yapıyor bu insanlar. Çevresi geniş olan ve her düğüne gidip takı takan kişi en az 30 bin liralık sermaye topluyor düğününde'' dedi.

İkinci grubu ise eğlence amaçlı düğün yapanların oluşturduğunu anlatan Uysal, bu gruptakilerin otellerde, kırlarda düğün yaparak eğlendiklerini söyledi.

Özellikle birinci gruptaki müşteriler için ''evlendirme paketleri'' hazırladıklarını ifade eden Uysal, ''Hizmette kalite, fiyatta ucuzluk anlayışı içerisinde düğün sahiplerinin tören öncesi hazırlıklarını paket halinde sunduklarını kaydetti.

Bir gelin ile damadın isteyeceği tüm hizmetleri FİB ajans ve Organizasyon Firmasından sağlayabildiğini anlatan Uysal, şöyle devam etti:

'Gelin yolu,Gelin masası,Davetiye,'Bay, bayan kuaför, fotoğraf çekimi,Kamera çekimi,İç ve dış mekan Stüdyo Fotoğraf çekimleri,Çiçek, ses ve ışık sistemleri,Konfeti,Volkan,Araba süsleme,Sunucu,Masa-sandalye süslemeye kadar bir takım hizmet veriyoruz. Ailelerimiz düğün hazırlığında hem yorulmuyor, zaman kaybına uğramıyor hem de daha uygun fiyata düğün yapıyor. Bir saatte tüm düğün hazırlığını tamamlamış oluyorlar.''

Gelin arabasının süslemesinin de kampanyaya dahil olduğunu ifade eden Uysal, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Düğün Salonundan,Kapoadokya Dedeman Otel Düğün Salonuna,Peri Tower otel havuz başından,Göre,Sulusaray,Topaklı,Göreme ve uçhisar Belediye düğün salonlarına kadar kapalı ve açık her mekanda Düğün günlerinizi en özel şekilde hazırlıyoruz.İsteğe göre,talep ettiğiniz her sanatçıyı getiriyoruz.

Palyaço temini, Kuru pasta,Yaş pasta içecek gibi her türlü ikramları garsonlarımızla sunumlarına kadar siz hiç el değmeden biz hazırlıyoruz.

Müşterinin taleplerine göre paketlerin fiyatlandırıldığını söyleyen Uysal düğün salonununda yedi katlıdan on katlıya kadar isteğe göre özel hazılranmış yaş pastanın yanı sıra kuru pasta ikramının ve içeceklerin de organizasyon firması tarafından karşılandığını belirtti.

Düğün gibi özel günlerinin eksiksiz olmasını isteyen müşterilerin tüm bu hizmetlerin hem ekonomik hem de kaliteli bir organizasyona imza atıyoruz diyen Uysal, müşterilerinin düğünden sonra da teşekküre geldiklerini anlattı.

''Düğün Market'' hizmetini ekonomik sıkıntı nedeniyle evlenemeyen çiftler için başlattıklarını belirten Uysal, sloganlarının ''Evlenmeyen kalmasın'' olduğunu ifade etti.

İbrahim Uysal, projenin ikinci ayağında farklı paket proğramlarınında yer aldığını söyledi.

''FİB AJANS ORGANİZASYON DÜĞÜNLERİNİ YAPTI” İşte O Şanslı Çiftlerden Bazıları…

FİB Ajans & Organizasyon tarafından evlenen ve kendilerini şanslı gördüklerini belirten çiftlerimizden bazıları şunlar:

Tülay ve Kaan ARIDİL - Perissia Otel / Ürgüp ( Hakan Arıdil'in Oğlu)

Emine Nur ve Fatih ERDOĞAN  Göreme Turist Otel / Yener Erdoğan'ın Oğlu

Abdullah & Fatma Nur BELADA - Ürgüp Düğün Salonu (Ahmet BELADA Oğlu)

Mustafa & ERTAŞ - Kapadokya Dedeman OTEL (Musa ERTAŞ Oğlu)

Murat & Eda DUYAR Kapadokya DEDEMAN OTEL

Göreme Onix Sahibi Ziya DAŞDELER’in Oğlu -Peri TOWER Otel Sünnet

Ömer Faruk GÜNER Dede Efendi Ortahisar Sünnet (Emrah Güner in oğlu)

ELİF & FERHAT YILMAZ

Kübra & Yüksel ÖZDEMİR

Ferhat & Ebru YILMAZ

Fatma & Soner Sağlamer

Hasan & Rukiye SERTDEMİR

Mahmut & Aygün ÖZPAMUK

Nasıf & Servet ONMUŞ

Yüksel & Ayşe BAYTAL

Erdoğan & Dilruba YEŞİLYURT

Merve & Şahin ÖZPAMUK

Dilek & Hasan GÖMEÇ

Halil UYSAL Göreme de Sünnet

Esra & Oğuz YILMAZ

Ömer Erdoğan Düğün Lykia Lodge

SEHER & SERKAN HATİPOĞLU Topaklı Kır Düğünü

 AKIN & ZEYNEP HATİPOĞLU Topaklı Kır Düğünü

Besim & Fatma KÖRPINAR Göre Düğün Salonu

 Ferhat & Seda İŞİTEN

Mustafa ERDOĞAN Oğlu Ahmet ERDOĞAN Sünnet Kapadokya dedeman Otel

Mehmet & Tuğçe AYAZ Göreme Turist Otel

Gelecek Yıl için Düğün sezonu daha şimdiden açıldı.Düğün Bir çok çiftin hayatında gerçekleşecek en önemli organizasyonlardan birisidir.Yeni bir hayata, sevdiğiniz insanla başlamanın ilk adımıdır.Bu düğün organizasyonun yıllarca hafızalarınızda kalması önemlidir.Her şeyin kusursuz olması gerekir.Fakat evlenecek olan çiftler yoğun tempo,stres ve karmaşa da bu organizasyon için yeterli çabayı gösteremeyebilirler.Bu durumda devreye deneyimli, konusunda uzman ve düğün organizasyon konusunda bilgi sahibi bir kuruluş devreye girer.FİB Ajans ve Organizasyon Diyor ki; Organizasyon bizim işimiz.O gece siz sadece eglenmenize bakin. Gersini biz cok profosyonel bir sekilde ve de uygun fiyatlarla halledelim.KEŞKE dememek için,Zamandan ve Paradan tasarruf Edeyim diyorsanız işte FİB ajans ve Organizasyon sizlerin yanında...

Davetiye

Orkestra

Ses sistemi

Sanatçı Temini

Masa ve Sandalye Giydirme

Gelin Yolu

Gelin Masası

Havai Fişek

İkramlar:Yaş Pasta Kuru Pasta-Döner-İsteğe Göre Yemek Çeşitleri

 Profesyonel Kamera Çekimi

Fotoğraf Çekimleri

Tül süsleme

Palyaço

Garsoniyer Hizmeti

 

Sinevizyon

Lazer

Çiçek

İlahi Grubu

Semazen

İsteğe Göre her türlü Düğün,Nişan Sünnet ve özel günlerinizde FİB ajans ve Organizasyon yanınızda. 

Nevşehir de Düğün Sezonu Başladı! Rezervasyon Yapmak İçin Geç kalmayın Gelin görüşelim…

Kapadokya ve Nevşehir Bölgesinin en büyük organizasyonlarına imza atan FİB Haber&FİB Ajans ve Organizasyon şimdi Türkiye nin bir çok yerinden büyük talep görüyor.FİB Ajans &Organizasyon Festival,Şenlik,açılış,Törenler ile Düğün Nişan sünnet gibi her türlü organizasyon da yanınızda.

İşte çalıştığımız Sanatçılar;Emel Sayın,Kayahan, Neşet Ertaş, Şahsenem ,Gülden Karaböcek, Huri Sapan,Yankır ve Grup Avrasya,Hasan Yılmaz, Berkant, Ersan Yılmaz,Serkan Vural, İbrahim Erkal,Ankaralı Turgut,Soner Arıca,Abdullah Şahin, Zeynep Köşker,İllüzyonist Gökhan Şanlı, Nokta Tiyatrosu, İstanbul Gökkuşağı Tiyatrosu, Semazenlerle Mevlana,Kültür Bankanlığı Semah Ekibi, Azerbaycan Devlet Halk Dansları Topluluğu,Ramazan Eğlenceleri,Kapadokya Yılın En İyilerin Anadolu Kent Ödülleri,Açılış, Düğün,Nişan ve Sünnet gibi tüm organizasyonlarda bölgenin markası olan FİB Ajans Organizasyon,Palyoça sihirbaz ve her türlü animatörler için de Nevşehir Kapadokya ve tüm Türkiye de vatandaşlarımızın hizmetindeyiz… 

0 532 627 28 74 

0 505 879 93 50

0 384 212 9 444

E-Posta: fibajans50°hotmail.com

www.fibajans.com

www.fibhaber.com

FİB Ajans ve Organizasyon tarafından Kapadokya Yılın En İyileri ile de büyük ses getiren FİB Ajans ayrıca İlk Öğretim Okullarında İllüzyonist Gökhan Şanlı ile gösterilerle de büyük ilgi odağı oldu.Gelecek yıla Bomba gibi giriş yapmayı planlayan FİB Ajans Organizasyon Genel Koordinatör İbrahim Uysal;Nevşehir de Düğün denince Orkestrasından,Gelin Yolu Gelin Masasına, Palyaçosundan diğer renkli animatörlerine,Yaş Pastasından,Kamera ve Fotoğraf çekimlerine Davetiyesinden Düğün yerine kadar her şeyiyle paket Düğün organizasyonlarımız önümüzdeki yılda büyük ses getirmesini bekliyoruz.Şimdiye kadar yaptığımız tüm etkinlik ve organizasyonlardaki farkımız müşteri memnuniyetleri bizim en büyük Referanslarımız olmuştur.Bu vesile ile Tüm Nevşehir halkına sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.Düğün-Nişan-Sünnet Açılış ile Konser Festival gibi tüm özel günler ve organizasyonlarınızda FİB ajans ve Organizasyon iletişim hattı: 0 532 627 28 74 – 0 505 879 93 50 Bilgi alabilirsiniz.Siz Düşünün Biz Yapalım!Unutmayın Çaresizseniz Çare “SİZ” siniz….Her zaman özel ve zor günlerinizde tasa yapmaya gerek yok misafirlerinize en güzel hizmeti FİB kalitesi ile sunuyoruz.Şimdi sıkıntılarınızı Bizimle eğlenceye dönüştürün.