Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ülkemize yapılan FETÖ/PYD terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından başlatılan başarısızlıkla sonuçlanan haince darbe girişiminde bulunulmasının ardından 18. Günde bütün İllerimizde olduğu gibi Gençlik Spor Ailesi ülkemiz için kurumumuz personellerimiz ile birlikte meydanlardaki nöbetimize devam ediyor.
Diriliş Meydanında ve İlçelerimiz de çalışmalarımız ve nöbetimiz aksamadan devam ediyor. Ürgüp Cumhuriyet Meydanında Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri olarak Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider’inde katılımı ile ilimiz ve ilçelerimizde kurduğumuz standlar da halka tişört, şapka, bayrak dağıtımı ve çay, simit ikramında bulunmaya devam edildi.
İl Müdürü Ünlüer, “Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacaklardır. Bizler Gençlik Spor olarak gündüz çalışmalarımız  hiç bir aksaklığa yer vermeden devam ederken akşamları da kurumumuz personelleri ile meydanlara giderek Milli İradeye ve Demokrasi  Nöbetimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.