Nevşehir kent projeleri kapsamında çalışmalar sürüyor. Bir taraftan kente gelen bakanlar ile Nevşehir'e kazanımlar sağlanırken, diğer taraftanda hayati projeler için Ankara görüşmelerinin sürdürüldüğü belirtildi.

Bu kapsamda AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Nevşehir Projelerini TOKİ Başkanı ile görüştüler... 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek Nevşehir'de devam eden TOKİ Projeleri hakkında bilgi aldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİBaşkanı Mehmet Ergün Turan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapılması planlanan konutlarla ilgili çalışmaların aşaması hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİBaşkanı Mehmet Ergün Turan ise, Nevşehir Milletvekili  Ebubekir Gizligider ve Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Nevşehir projelerimizi inceleyip fikir alışverişinde bulunduk dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, görüşme sonrasında “Nevşehir’imiz için en güzeli olsun istiyoruz. Gayretimiz budur” diye konuştu.

“GEREKİRSE TÜM ZAMANIMIZI HARCARIZ”


Ziyaretin kendileri için olumlu geçtiğine dikkat çeken Başkan Ünver, yakın zamanda ziyaretin faydalarını göreceklerinin altını çizdi. Bundan sonra da kent için bir ayaklarının Ankara’da olacağını vurgulayan Ünver, " Marka kent Nevşehir için sadece Nevşehir'de kalmak olmaz. Biz bu yolda dur durak bilmeden 2023 Hedefinde bir şehir için emin adımlar ile ilerleyeceğiz. Gerekirse tüm zamanımızı ilimize hizmet için ayıracağız. İnanıyoruz ki Ankara’dan bundan sonra sık sık müjdeler alacağız. İlimiz ziyaretlerimiz ile kazanacak " ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZI İLE SÜRÜYOR
Nevşehir'in ufkunu değiştirecek projelerin bir an önce hayata geçmesini arzu ettiklerini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz vakit kaybetmeden şehrimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapmak niyetindeyiz. Bu kapsamda ilimizin çok önemli projelerini hemen başlatmak istiyoruz. Bir taraftanda  İlimiz ve ilçelerimizde Toplu Konut Projeleri hızlı bir şekilde devam etmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver ile Nevşehir'e yeni bir çehre kazandıracak dev projelerimizi TOKİ Başkanımızla konuştuk. Bahara haydi Bismillah" dedi.

Gizligider;" Masada ne var, diye soranlar için küçük bir izah: Emekliye, gazeteciye, şehit ailelerine sosyal konutlara başlayacağız. Kale dönüşümde yerinden isteyenlere orijinal bir mimariyle Nevşehir manzaralı yeni konutlar başlıyor. Stadımız bölgede örnek olacak ve devletin cebinden 1 kuruş çıkmadan yapacağız. Nevşehir'e yaklaşık 800 milyon TL'lik bir yatırım daha. Emek ve katkıları için TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan'a ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkürler "dedi.