Göre’ye Kazandıracaklarımıza Konsantre Olduk

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de ustalık dönemine ulaşmış sayılı belediye başkanları arasında yerini alan Merkeze bağlı Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, kasabaya kazandıracakları önemli projeler olduğunu ve bu çalışmalara konsantre olduklarını söyledi.

Borcunu ödeyemeyen ve personel maaşını bile vermeyen bir belediye devir aldıklarını, o günden bu yana yaptıkları çalışmalar ile belediyenin borcu bulunmayan ve kasasında parası bile bulunan enden belediyeler arasına girdiğini belirten Göre belediye başkanı Topçu, ustalık döneminde beldeye yepyeni değerler katmanın hesaplarını yaptıklarını ifade etti.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, “Belediye başkanlığında bu üçüncü dönemimiz bizim. Geldiğimizde borcunu ödeyemeyen, personel maaşı veremeyen, hizmet edemeyen bir belediye vardı. Ancak şu anki durumda Göre belediyesi itibarı olan, borcu olmadığı gibi kasada parası olan bir belediye haline geldi. Çok şükür ki, yaptığımız birçok iş var. Şimdi yapacağımız işler var ve onlara konsantre olduk” diye konuştu.