15 Temmuz Kalkışmasına karşı dik durarak, ortaya konulan milli ruhu anlatan "Son Kale Türkiye" isimli gösteri, Nevşehir İHH tarafından düzenlenen programda sahne alacak.
Gözyaşı Geceleri ekibinin üstün performansıyla sahneye aktarılacak olan “Son Kale Türkiye” mazlum coğrafyalara umut ışığı olan Türkiye’nin güçlenmesini engellemek için dış mihraklarca oynanan oyunları ve kirli senaryoları ile 15 Temmuz’da yaşananlar ve sonrasında ki süreç anlatacak.
 
26 Kasım Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden saat 13:00 ve 18:15’te olmak üzere iki seans olarak sahnelenecek olan “Son Kale Türkiye” programının davetiyeleri Ziraat Bankası arkasında bulunan Azim Optik, Kapadokya Hastanesi karşısındaki Nar Kitap Cafe’den ve gösterim tarihinde Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi girişindeki stanttan temin edilebilecek.
Profesyonel tiyatro oyuncularının canlandırdığı bölümlerde, yeni Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin 15 Temmuz dirilişi sergilenecek. Programda ayrıca film tadında klipler, sinevizyon gösterileri ve şiir dinletileri yer alacak.