Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Rasim Arı, Nevşehir’in en çok takip edilen internet haber gazetesi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Arı, İlimizde yapımı devam eden ve yapılacak spor yatırımları hakkında bilgi verdi. "Spor Bakanlığımız bünyesinde, Türkiye'yi adım adım dolaşarak İçimizdeki “Kahramanlar” ,Tecrübe “Konuşuyor”, “Şampiyonların İzinde” gibi önemli bir çok projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


GSB Daire Başkanı Rasim Arı, Nevşehir'e Şampiyonluk Yakışır
Arı ziyaret sonrası www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında, "Şehrimiz takımının hak ettiği profosyonel liglere tekrar dönmesini canı gönülden diliyorum. Nevşehirspor'u Şanlı tarihine yakışır pozisyona getirme gayretinde olan Nevşehirspor kulübü yönetimine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Rabbim Kulüp Başkanı ve Yönetiminin emeklerini zayi etmesin" dedi.

"FİB Haber'le Gurur Duyuyorum"
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, memleketten haberleri öğrenmek için www.fibhaber.com u sürekli takip ediyorum. Gayet başarılı çalışmalar yaparak kamu oyunu bilgilendiriyorsunuz. Şehir dışındaki gurbetçilerin gözü kulağı oluyorsunuz özellikle bu manada da FİB Haber Ailesini tebrik ediyorum diye konuştu.  

FİB Haber İnternet Gazetesi Sahiplerinden Fikret Çapacı ise, Nevşehir’de tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzde ki yıllarda da doğru, farklı ve ilkeli haberleri aktarmaya devam edeceklerini kaydetti.


Nevşehirli değerli hemşehrimiz Rasim Arı ile bir süre sohbet eden FİB Haber İnternet Gazetesi Sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ziyaretlerinden dolayı Arı'ya teşekkür ettiler. 

Ziyaret sonunda Daire Başkanı Rasim Arı www.fibhaber.com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'a forma ve satranç takımı hediye ettiler.