Gülşehir Belediyesi Temizlik İşleri, Park Bahçeler ‘Bayram Temizliği’ adı altında başlatılan çalışmayla bayrama kadar Gülşehir’in bütün mahallelerinde detaylı temizlik çalışması başlatıldı.

Gülşehir Belediyesi Temizlik işleri Park Bahçeler tarafından ‘Bayram Temizliği’ adı altında başlatılan çalışmayla bayrama kadar Gülşehir’in bütün mahallelerinde detaylı temizlik çalışması başlatıldı. Rutin olarak sürdürülen çalışmaların yanı sıra ilçemizin tüm mahalle ve sokaklarında daha detaylı sürdürülecek olan temizlik işlemleri yapılan planlar çerçevesinde arife gününe kadar sürecek. Bayrama kısa bir zaman kala mahallelerimizin sokak, cadde ve meydanlarında yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Park ve Bahçe Sorumlusu Nevzat Küçüktaş, çocuk oyun gruplarının da dezenfekte edildiğini ve bayram süresince de herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla kademe birimlerimiz tarafından mahallelerimizde bulunan park ve çocuk oyun gruplarımızda kontrol edildiğini bildirdi.

Gülşehir Belediyesi ilçe Mezarlığı’nda da gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahdi Arısoy; “Düzenli olarak sürdürülen çalışmalarımızın yanı sıra Gülşehir genelinde adına bayram temizliği dediğimiz detaylı bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz yaklaşık 2 hafta sürecek çalışmalarn ardından Gülşehir’i bayrama daha hazır hale getirecek. Başlattığımız uygulama sadece bayram öncesinde kalmayacak ve belirli periyotlarla tekrarlanacak.” dedi.