Gülşehir Belediyesi başlattığı yeni uygulamayla vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini artık WhatsApp’tan dinliyor.

Gülşehir Belediyesi, vatandaşların sorun, öneri ve taleplerini rahatça iletebilmesi amacıyla WhatsApp İletişim Hattı kurdu. Bundan böyle Gülşehir’li vatandaş, yaşadıkları sorun ve aksaklıkları daha hızlı bir biçimde Belediyeye iletebilecek.

Gülşehir Belediyesi tarafından kurulan 0 533 190 19 02 numaralı WhatsApp İletişim Hattı hizmet vermeye başladı. Vatandaşların belediye hizmetleri ile ilgili karşılaştıkları sorunlara ilişkin bilgi ve fotoğraf iletebildikleri WhatsApp hattı aracılığıyla olası bir olumsuzlukların daha kısa sürede giderilmesi hedefleniyor. Gülşehir Belediyesi’nin Whatsapp hattını akıllı telefonlarına kaydeden vatandaşların, belediye ile ilgili sorun, öneri ve taleplerini fotoğraf ve konum da ekleyerek Belediyeye iletebileceklerdir.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy "Gülşehir Belediyesi'nin başarısında vatandaş odaklı hizmeti her zaman ön planda olmuştur. İlçemizin gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği değil, halkımızın da katılımlarıyla yönetilen bir   Belediye   anlayışını her zaman kendimize ilke edindik. Bu neden ile teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Bu doğrultuda 0 533 190 19 02 Whatsapp  hattımızı açıyoruz.Halkımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımız 7/24 istek , talep ve şikayetlerini online olarak bizlere iletebilirler  hemşerilerimizden ricamız WhatsApp destek hattını kullanarak belediyemize yardımcı olmalarıdır" dedi.