Gülşehir'de kimligi belirlenemeyen parti sempatizanlarınca  duvarlara yazıldıgı tahmin edilen Akparti aleyhine ''hırsız hükümet, O.Ç ........'' gibi yazılan yazılarla çalkalanıyor. Gece saatlerinde yazıldıgı tahmin edilen yazıların üstü kapatıldı, gülşehirde siyasetin çirkinleşti'gini bir kere daha gördük. Yazıların görülmesinden sonra emniyet birimleri'de harekete geçti  sıkı bir çalışma yürütülüyor. Yazıları yazanların çok yakında yakalanıp adalete teslim edilmesi bekleniyor.

 

kısa bir söz içimizden geçenler=== :

BABASI OĞLUNA - oğlum hükümet hırsızmış

OĞLU BABASINA- sen nerden biliyon baba gördünmü gözünle, gördüysen senin ne işin vardı orada

BABA OĞLUNA  - eeeee şeyyyyyy   .............

                                             büyük vebal...  anlayana gelsin

 

Kaynak : HABERGÜLŞEHİR.COM editörü Samet Ateş'in haberi

Vahdi AROSOY'un Projelerini Açıkladığı Bilbordlar Terbiyesizler Tarafından Yırtıldı.

1 aydır Şehirdeki bilbordları kiralayarak her hafta farklı projesinii açıklayan ve bunu kamuoyu ile paylaşan MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY'un bu hafta açıkladığı Sosyal Etkinlik Projesi Sosyal Şehir Mutlu İnsanlar projesinin yer aldığı bilbord afişi yırtıldı.


Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY’un Gülşehir ilçemizin sanayiye giderken olan tek billboarddaki daha 08.03.2014 Cumartesi günü yenilerek takılan afişi kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı. MHP İlçe Başkanlığı tarafından Gülşehir  merkezdeki bulunan ve seçim hakimi tarafından kura ile belirlenen billboardlar kiralanarak Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY’un fotoğraflarının bulunduğu afişler asılmıştı.


Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan Gülşehir Açıksaray Mahallesi sakinleri ve Nevşehir iline otobüsle seyahat eden  Gülşehirliler, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Vahdi ARISOY’a ait afişlerin yırtılarak yerlere atıldığını gördüler. İlçede bulunan diğer billboardlarda diğer partilerin afişlerinin yerinde durduğunu MHP’ye ait afişin kasıtlı olarak yırtıldığını iddia eden bazı vatandaşlar, bu bizim ilçemize yakışmıyor dediler.


Aldığımız bir diğer istihbarat olayı ise , Ak Parti ile ilgili ilçenin çeşitli yerlerine herkesin tasvip etmediği kelimeler ile Ak Partililere hakarete varırcasına yazıları yazılmış. Her iki olayı da gazetemiz olarak kabul etmiyor,bu işlerle uğraşanları hoşgörü,saygı ve sevgiye davet ediyor. Ve bu olayları güzelim ilçemizde yapan kör cahil bu kişileri kınıyoruz. Emniyet güçlerinin bir an önce bu kişileri bulup adalet önüne çıkaracağını düşünüyoruz.