Gülşehir Futbol Takımının Amatör lige düşmesi ile fazla futbol ve sosyal etkinlik yapılmayan stad ve tribünü içki,tiner , bally ve çakmak gazı çekenlerin mekanı haline geldi.

Gülşehir’de tiner ve bally çeken gençler Gülşehir stadını kendilerine mesken tuttu.

 Yer ve mekan tanımayan bally ve tiner çeken gençler , genç , yaşlı. bay , bayan ve çocukların spor yapmak için sıkca kullandıkları çevre yolu ile Alparslan ve Anadolu Lisesi arasında kalan ilçe halkının sabahları spro yapmak için kullandığı mekan olan ve Sadabad Parkına çok yakın olan Gülşehir İlçe Stadını mesken tuttular. 

Sadece spor yapmak için kullanılan ve ilçenin tek spor yapma imkanı bulunan Spor salonu yanındaki futbol stadında maçların izlenmesinde kullanılan tribünlere de zarar veren bally ve tiner  çeken çocuk ve gençler, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptığı operasyonlarla belli başlı yerlerde bally çekenleri yakalayan ve  kötü alışkanlıktan kurtarmak için çaba gösterirken, bally çeken çocuklar, kendilerine farklı mekan bulmakta zorlanmıyorlar.

Futbol Stadını kullanan bazı vatandaşlar, “Akşam saat 20:30 dan sonra buralara gelmekte  büyük tedirginlik yaşıyor. Bally ve tiner çekenler yüzünden mahalle sakinlerinin de korkulu rüyası haline geldi.  Futbol stadında bally ve tiner çeken gençlerin uğrak yeri ve barınağı olmasından bir an önce kurtarılmasını istiyoruz” dedi.

Gülşehir İlçemizde TİNER – BALLY VE ÇAKMAK GAZI ÇEKİLEN BAZI MEKANLAR

1-      Gülşehir İş Bankası Yanında bulunan merdivenin alt kısmı (Akşamları)

2-      Gülşehir Terminali (Akşamları)

3-      Gülşehir Futbol Sahası

4-      Halen yapımına başlanamayan Gülşehir Kapalı Pazar yeri ve Gülşehir Hastanesi için ayrılan arsanın yanındaki Elektrik Santral Binası

5-      Gülşehir Sadabad Parkı

Haber: Mantarkata Post Gazetesi