Gülşehir'de İftar Programına Halkın Büyük İlgisi Vardı ...

Gülşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı halkın yoğun katılımıyla dün akşam gerçekleştirildi. Gülşehirli Karavezir Seyyid Mehmed Paşa döneminden bu yana eski adı ile Arapsun yeni ismiyle Gülşehir de ilk kez iftar yemeği için bir araya gelen vatandaşlar oruçlarını tarihi cami avlusunda buluşarak birlikte açtılar...

Gülşehir belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı Gülşehir halkının yoğun katılımıyla dün akşam gerçekleştirildi.

Gülşehir meydanı Kurşunlu Camii önünde düzenlenen muhteşem organizasyona yaklaşık bin kişi katıldı.

Toplu olarak yenilen iftar yemeği ardından, Hacivat-Karagöz oyunu, Tasavvuf musikisi ve Türk sanat müziği konserleri, Berkay Ertaş la şiir dinletisi Semah gösterileri izleyenleri büyüledi.

Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Gülşehir Belediye başkanı Vahdi Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun,İlçe jandarma komutanı Abdulkadir Yaprak,Kapadokya Kartal otel müdürü Talip Çokyılmaz ve birçok davetlinin katıldığı organizasyonda, Belediye Başkanı Vahdi Arısoy un Ramazan Eğlenceleri Ana Sponsoru İbrahim Pilavcı'ya ve Kaymakam Murat Ertekin'in programa katılan sanatçılara günün anısına plaket takdimiyle sona erdi.

Organizasyona katılan Gülşehir halkı yapılan bu çalışmaları takdir ile karşıladıklarını belirterek ,devamını dilediler.

Büyük Buluşmalar Devam Ediyor...!

FİB Ajans Organizasyon olarak Nevşehir-Niğde-Sivas-Kayseri-Kırşehir ve Aksaray olmak üzere tüm Ramazan ayı boyunca,Ramazan Özel Programı turne çerçevesinde hergün bir başka yerde sizlerle bir araya geliyoruz...