Gülşehir'de Eski ve Yeni Başkana Yakışır Devir Teslim

 Gülşehir belediye eski başkanı Mustafa DURSUN görevini Vahdi Arısoy,a teslim etti. Hüzünlü anların yaşandıgı devir teslim töreninde ilk sözü DURSUN aldı ve sözlerine bir demokrasi ülkesinde yaşadıgımızı ve kazanan ve kaybeden oldugumuzu ve bu silsilenin her belediye başkanının yaşayacagını belirterek belediye başkanlıgımızı teslim ederken belediyemizin hiç bir borcunun bulunmadıgını ufak tefek borçlar haricinde belediyemizin çokta alacagını belirterek ARISOY,u tebrik ederek başarılar diledi. ve sözü Vahdi ARISOY,a verdi.

Vahdi ARISOY Sözlerine Mustafa DURSUN,a teşekkür ederek başladı ve sözlerine Mustafa başkanımızın dedigi gibi bir demokrasi ülkesidir birimiz seçilir birimiz devrederiz bugün biz kazandık yarın başkaları kazanacak demokrasi ve kanun ülkesinin özelligidir dedi ve sözlerine Mustafa DURSUN,a yeni hayatında başarılar temennisinde bulundu ve birbirleri ile vedalaştılar fotograf çekimini ardından DURSUN ARISOY'a başarılar dileyerek ayrıldı.

Bizde habergülşehir.com  olarak evet bir demokrasi ülkesinde yaşadıgımızı Eski belediye başkanı mustafa DURSUN'a ALLAHA emanet olması temennisinde bulunarak, Yeni belediye Başkanımız sn VAHDİ ARISOY'A hayırlı olsun dileklerinde bulunarak,  koltugumuza güvenerek halkı rencide etmekten kaçınarak onların nasıl kazanılacagını düşünmektir ve diyoruz  ( tabi bu bizim düncemiz herkes düşünce ve hareketlerinde özgürdür  ).... SAYGILAR



Kaynak: HABER GÜLŞEHİR