Gülşehir İlçe Trafik Tescil denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler gündüz çeşitli saatlerin yanı sıra gece saatleri'ndede araç kontrolü yaparak sürücülerin daha güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor.

 

 

Gülşehir İlçe merkezi nin çeşitli noktalarında Halkın mal ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla yol kontrolü yapan Gülşehir İlçe Trafik tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri burada araçların eksikliklerini sorgulayarak trafiğe çıkması sakıncalı olan araçları ve sürücülerin belgelerini kontrol ediyor.Özellikle toplu taşıma araçlarının ve motosikletlerin güvenlik kontrolleri yapılıyor. Bazı sürücülere yapılan kontroller sonucunda eksiklerden dolayı cezalar kesilirken bazı sürücüler evrakları sağlam olduğundan dolayı seyahatlerine devam ediyor.

 

 

Gülşehir İlçe  Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; “ Kış aylarının gelmesi ve şehrimizde motosiklete binme oranı'nda düşüş olmasından dolayı bu tür denetimlerin sıklaştırılacağı hız sınırını aşan sürücüleri durdurmayıp ceza tutanaklarının sonradan adreslere postalanacağı belirtildi.”

 

 

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIMI...

 

Alkollü sürücülere ilk seferde 727 lira trafik cezası yazılırken, ehliyetine ise 6 ay el konuluyor. Alkollü olarak ikinci kez yakalanan sürücü ise 916 lira trafik cezası alırken, 2 yıl ehliyetine el konuluyor.

 


DENETLEMELER...

Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan trafik denetlemelerinin ve genel uygulamaların önümüzdeki günlerde devam edeceği bildirildi.