Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, bir dizi ziyaret proğramı çerçevesinde Nevşehir'e geldi. Bakan Tüfenkçi ilk olarak AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını da ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yi parti binasında AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk, Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, il ve ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.

İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Bakanımızın ziyarettinden dolayı son derece mutlu olduk. Sayın Bakanımızın yeni kabinede görev alması bizleri sevindirdi. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise Nevşehir’de bulunmaktan dolayı son çok mutlu olduğunu ifade etti. Ardından görüşme basına kapalı devam etti.


Sırasıyla AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, daha sonra sırasıyla önce Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız'ın oğlunun Uçhisar Kaya Oteldeki düğün törenine katılacak daha sonra Saat 21:00'de Ürgüp Dinler Otelde Ticaret Odasının düzenlediği Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Törenine katılarak vergi rekortmenlerine ödüllerini takdim edecek.

Bakan Tüfenkçi saat 22:30'da Ürgüp'ten Kayseri'ye hareket edecek, 

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKCİ’nin 11 Ağustos 2017 Cuma Nevşehir Programı
17.30     Kayseri’ye Hareket
18.15     Kayseri’ye Varış
18.20     Kayseri’den Nevşehir’e Hareket
19.00     Nevşehir Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret
19.30     M.Arif Parmaksız’ın Oğlunun Düğün Töreni(Uçhisar Kaya Otel)
20.45     Ürgüp’e Hareket
21.00     Ürgüp TSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni(Dinler Otel)
22.20     Ürgüp’ten Kayseri’ye Hareket
22.45     Kayseri’ye Varış
22.50     İstanbul’a Hareket
23.50     İstanbul’a Varış