NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya’nın başkenti zaman zaman oldukça ilginç ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor. Onlardan biri de bu fotoğrafta gördüğünüz değim yerinde ise Çakma Barbie Bebek olsa gerek.


İsmini ve hangi ülkeden Kapadokya bölgesine geldiğini öğrenemediğimiz bu Çakma Barbie bebeğe bakıpta iç geçirmeyin. İnanın yakından görseniz aslında görüntünün ne kadar aldatıcı olduğuna şahit olacaksınız. Zira, günümüz kadınlarının büyük bir bölümünün çirkinliklerini binlerce lira para döküp kapatmaya çalıştıkları makyaj güzeli bu Barbie Bebekte.

Bu fotoğraf karesini ufak bir haberle de olsa gündeme getirelim dedik. Keza, uzaktan görüp iç geçireceğiniz bu bayanın hal ve hareketleri, bulunmaz Hint kumaşı halleri, 10 santimlik ökçesiyle Vadinin seyir tepesindeki yürüyüşünü görseniz iç geçirdiğinize bile yanarsınız.

Sırf fotoğraf çektirmek için Kapadokya bölgesinin incisi Uçhisar’a yolu düştüğü gözlenen Çakma Barbie Bebek kendisini izleyenlerinde tuhaf bakışları arasında Kapadokya’dan geldi geçti.