Nevşehir Belediyesi’nin projelendirdiği Devlet Hastanesi çevre düzenlenmesi ve yol genişletilmesine yönelik alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Nevşehir Devlet Hastanesi çevresinin modern şehir dokusuna uygun bir yapıya dönüştürülmesi amacıyla geçtiğimiz ay içerisinde başlatılan Çevre Düzenlenmesi ve yol genişletilmesi projesi kapsamında,  hastane giriş yolu çift yönlü hale getirildi. Kilitli parke taşı ile döşenen yol ağına ilave olarak Hastane Meydanı’nda Nevşehir taşı ile saat kulesi de yükselmeye başladı.Saat kulesinin çevresi kilitli parke taşı ile döşenirken, Devlet Hastanesi’ni  Sulusaray belde yoluna bağlayacak 15 metre genişliğinde ve yaklaşık 600 metre uzunluğa sahip olacak bağlantı yolunda yapımı aralıksız devam ediyor.
Hastane meydanına işadamı Ulutaş Dirlik tarafından ailesi adına yaptırılacak camiinin inşaat çalışmaları da devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de yol kenarlarına çöp bidonları montajı yapıyor.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in kontrolünde gerçekleştirilen çalışmalar,vatandaşlar tarafından da ilgiyle izleniyor.
Yaklaşık 3 milyon TL’yi aşkın bir harcama ile gerçekleştirilen Devlet Hastanesi Çevre Düzenlenmesi ve yol genişletilmesi çalışmaları kapsamında otopark sıkıntısı da tamamen ortadan kalkacak. 
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen proje de 2 bin araçlık Devlet Hastanesi çevresinde bir de otopark alanı oluşturuluyor.