S.S Şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt konut yapı kooperatifi temel atma törenine, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz, MHP   Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu, MHP Nevşehir İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi, MHP Nevşehir Belediye Meclis üyesi Av.Hicran Çokçalışkan, Nevşehirli şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt'un Ailesi, Üyeler ve vatandaşın da katılımıyla S.S Şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt konut yapı Kooperatifinin temeli atıldı. 

Temel Atma Töreni, Nevşehirli Şehidimiz Jandarma Binbaşı Ercan Kurt ve Tüm Vatan Şehitlerimizle en son Soma da yitirdiğimiz madencilerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasının ardından ilk olarak Yüklenici Firma HÇ Yapı adına Sayın Hasan Çokçalışkan ın açış konuşmalarıyla başladı.  

Yüklenici Firma HÇ Yapı adına Sayın Hasan Çokçalışkan yaptığı konuşmasında; Saygıdeğer il başkanım,il genel meclis üyem,ilçe başkanım,belediye meclis üyem ve değerli dostlarım;

Hepiniz temel atma törenimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz…

2009 yılında bir inşaat firması olarak kurduğumuz Hasan Çokçalışkan Yapı birçok işler yaparak büyümüş ve 2012 yılında daha da güçlenerek yüksek sermayeli bir limited şirketi halini almıştır.Ve yeni adıyla HÇ Yapı Ltd Şti olarak faaliyetlerine devam etmektedir ve bundan sonra da inşallah faaliyetlerine devam edecektir.


Bu süre içinde benden deseğini bir an bile olsun esirgemeyen değerli babam Mehmet ÇOKÇALIŞKAN Beyefendiye de ayrıca burdan çok teşekkür etmek istiyorum.

Bugüne kadar yaptığımız konutlarla siz değerli halkımıza eşsiz yaşam alanları sunmanın tatlı gururunu yaşamaktayız.Allah’ın izni ve siz değerli dostlarımızın desteğiyle sayısız yaşam alanları sunmaya bundan sonrada devam edeceğiz.

Şirket olarak önce Cenab-ı Hakk’ın izniyle sonra siz değerli dostlarımızın desteğiyle 2016 yılında HÇ Hazır beton tesisleri ni ve 2017 yılında HÇ kilitli parke ve bordör fabrikaları nı kurarak siz değerli Nevşehir halkının hizmetine sunma fikrindeyiz.


Aynı zamanda Ragıp Üner Mahallesindeki projemizin inşaatıda hızla devam etmektedir.

Bunun yanında yine Güzelyurt Mahallesinde akıllı ev teknolojisi ile donatılmış içinde sauna jakuzi gibi spa özelliklerinin de bulunduğu konutlarımızın lansmanına bu yıl Eylül ayında başlayacağız.Ümit ediyorum ve eminim ki bu projemiz de satışa sunulduktan çok kısa bir süre içinde tükenecektir.

Yine bul içinde Örnek evlerde temelini atacağımız 160M2 dairelerimiz de Temmuz ayı içerisinde uygun fiyatlarla satışa çıkarılıcak ve siz değerli halkımızın beğenisine sunulacaktır.


Bugün burada şehit jandarma binbaşı Ercan KURT kardeşimizin adına kurduğumuz kooperatifin temelini atmak için bir araya geldik.Şehidimizin değerli zavcesinin de izniyle kooperatifimizin adını şehit jandarma binbaşı Ercan KURT koymamızın haklı gururunu yaşamaktayız.Kooperatifimiz kurulduktan 12 gün gibi kısa bir süre içerisinde bütün üye kayıtlarımız dolmuştur.Bizlere güvenen siz değerli dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.Ve konuşmamı burada noktalıyorum…


Hepinize geldiğiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık diyorum..Sağolun Varolun dedi.

Çokçalışkan'ın konuşmasının ardından bu kez MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı da yapmış olduğu konuşmasında Öncelikle Vatan Şehitlerimiz ve Gazilerimizin isimlerinin unutulmaması adına Nevşehirli Şehidimizin isminin bu konutlar için kullanılması memnuniyet vericidir.Bu vesile ile tüm şehitlerimizle birlikte Nevşehirli şehidimiz Jandarma Binbaşı Ercan Kurt a bir kez daha Allah tan rahmet diliyor HÇ Yapı tarafından gerçekleştirilen konutların Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Konuşmaların ardından Hafız Mahmut Kemikkıran hocamızın duaları okundu.

Daha sonra İnşaat sahasına gelinerek S.S Şehit Jandarma Binbaşı Ercan Kurt konut yapı kooperatifi Konutları'nın temel atma butonuna hep birlikte bastılar.

Yüklenici Firma HÇ Yapı tarafından gerçekleştirilen temel atma töreni edilen Dualar ve kesilen Kurbanların ardından misafirlere yapılan ikramla sona erdi.

HÇ Yapı'nın kazandıracağı yeni konutların Memleketimiz Nevşehir‘e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz…