NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya TV tarafından bu yıl yeniden düzenlenecek olan “Kapadokya TV Kurumlararası 4. Futbol Turnuvası” nisan ayında başlayacak.

Geçtiğimiz yıllarda Nevşehir’de çeşitli kurumların katılımıyla gerçekleşen futbol turnuvaları şehrin spor gündeminde önemli yer edinmiş, futbol heyecanı ve coşkusu adeta şehri kuşatmıştı.

Kapadokya TV ekranlarından da yayınlanan futbol turnuvaları kıyasıya mücadelelere sahne olmuş, şampiyon takım oyuncuları ve gol kralı çeşitli ödüllerin sahibi olmuştu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan turnuvanın ön hazırlıklarının başladığı belirtilirken, katılımın geçmiş yıllarda olduğu gibi 20 takımla sınırlı olacağı kaydedildi.

Kapadokya TV tarafından düzenlenen son futbol turnuvasında, rakiplerini eleyen Acıgöl M.Zeki Hanoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri ile Jandarma At-Köpek Eğitim Merkezi personelleri Gazi Stadı’nda final karşılaşması yapmış, 2 bine yakın seyircinin izlediği maçı beden eğitimi öğretmenlerinden oluşan M. Zeki Hanoğlu İ.Ö.O. takımı kazanarak şampiyon olmuştu.

Turnuvada 21 gol ile Kerim Yağcı da gol kralı ünvanına sahip olmuştu. Turnuvanın şartları ve başvurularla ilgili detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde duyurulacağı belirtildi.