Hızına Yetişilemiyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliği basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü zaman zaman olduğu gibi Uluslar arası Kooperatifçiler Günü hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı basın bildirisini hafta sonuna kurban etti.

05 Temmuz 2014 tarihinde tüm dünya da kutlanan Uluslar arası Dünya Kooperatifçiler Günü basın bildirisini Prosedür gereği Ticaret İl Müdürlüğü Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gönderdi. Araya hafta sonunun girmesi yetmiyormuş gibi basın bildirisinin 4 gün sonrasında basın yayın kuruluşlarına servis eden Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ramazan rehavetinin de etkisiyle bildiriyi 09 Temmuz 2014 Çarşamba günü 09.58’ de basın yayın kuruluşlarına servis edebildi.

Toplumun çokta ilgisini çekmeyeceğini düşündüğümüz bu basın bildirisinin yerine acaba Vatandaşı daha fazla ilgilendiren bir bildiri olsa acaba bunun hesabını kim verecekti?, Ticaret İl Müdürlüğü 4 gün sonra basına ulaşabilecek bir bildiriyi direkt basın yayın kuruluşlarına geçse acaba çok büyük bir Prosedür ayıbı mı yapmış olurdu?.