Nevşehir Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, İl Genel Meclis Başkanı Zir. Müh. Süleyman ÖZGÜN’ü ziyaret etti. Görüşme, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Bütçesine ayrılan ödenek ve bu ödenek ile İlimizde gerçekleştirilecek olan yatırımlar ve sporsal faaliyetler üzerine sohbet havasında geçti.
 
     İl Genel Meclis Başkanı Zir.Müh.Süleyman ÖZGÜN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bütçesi  ile ilgili bilgi verdi.  
 
     İl Özel İdaresi 2017 Yılı Bütçesinden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bütçesine 400.000,-TL ödenek ayrılmıştır.
 
   İl Genel Meclisi, Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri sırasında, Spor Malzemeleri Harcama Kalemine 80.000,00.-tl, Gençlik Hizmetleri bünyesinde bulunan çeşitli spor branşlarındaki  antrenörlerin ödeneklerini karşılamak üzere Diğer Hizmet Alımları Harcama Kalemine 50.000,00.-tl, merkez ve ilçelerimizde bulunan spor sahalarına pota, kale direği, voleybol filesi alımlarında kullanılmak üzere  Metal Ürün Alımları Harcama Kalemine 70.000,00.-tl ayrıca Acıgöl İlçesi gençlerini spora teşvik etmek amacıyla  kaliteli saha yapılması için Acıgöl Futbol Sahası yapım işinde kullanılmak üzere  150.000,00.-tl ödenek ilave edilmiş ve İl Genel Meclisince kabul edilmiştir.
 
   Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ, Nevşehir Milletvekillerimiz Ecz.Mustafa AÇIKGÖZ, Av.Murat GÖKTÜRK, Av.Ebubekir GİZLİGİDER’in destekleri ile İl Özel İdaresi olarak amacımızın sporun her branşında gençlerimize  gerek spor kompleksleri yaptırarak gerekse onların kabiliyetlerine göre spor branşlarına yönlendirilecek eğitimlerin verilmesinde maddi ve manevi yardımlarımızı esirgememek olduğunun bilinmesini isterim. dedi.
 
      Gençlik Spor Müdürü Mustafa ÜNLÜER  ziyaretin sonunda, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde milletçe dik durduğumuz dost ve düşmana, Türk Milleti üzerinde hesabı olan hain kişilere karşı milletçe TEK BİR EL TEK BİR YÜREK olduğumuz  15 Temmuz gecesi darbe girişiminin bertaraf edilmesi anısına, 15 Temmuz Özel Ödülünü  İl Genel Meclis Başkanı Sayın ÖZGÜN’e takdim ederek teşekkürlerini ve saygılarını arz etti.