İNCE BAŞKANLIĞINDAKİ TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ’NDEN TEBRİK ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce Başkanlığındaki yönetim ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek, 3. kez belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ile yönetim ve meclis üyelerinden oluşan grup, Belediye Başkanı Ünver’i makamında ziyaret ederek bundan sonraki dönemdeki çalışmaları için başarı dileğinde bulundular.

Ünver, adeta bir şölen havasını andıran görüntüler içerisinde bir seçim döneminin daha geride bırakıldığını belirterek, bundan sonraki süreçte de aralarında  Nevşehir’in sanayi ve ticari hayatının daha aktif hale gelmesinde önemli çalışmalar yürüten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın da içerisinde yer aldığı tüm sivil toplum kuruluşları ile bir ve beraber olarak Nevşehir’in bir adım daha önde olan şehirler konumuna gelebilmesi için dayanışma ruhu içerisinde çalışmalar yapma kararlılığı içerisinde bundan sonra da hareket edeceklerini ifade etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’de, iktisadi açıdan işadamı ve yatırımcının önüne açıcı çalışmalar içerisinde yer almayı temel bir amaç olarak edindiklerini dile getirdi. İnce, Ünver’e yeni dönemde de başarı dileğini yineledi.