Dün akşama saatlerinde Nevşehir'in Avanos ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında otomobil ile servis minibüsü çarpıştı.Korkunç kazada  26 yaşındaki Mahmut Ç. feci şekilde hayatını kaybetti.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, otomobil ile servis minibüsü çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Eski Nevşehir yolu Göktaş evleri yakınlarında meydana geldi. Fatih Canker'in yönetimindeki 50 S 0052 plakalı servis minibüsü ile Ahmet Kaşlı'nın kullandığı 50 UN 030 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Mahmut Çiftçi (21) hayatını kaybetti, otomobil sürücüsü Ahmet Kaçlı ile servis şoförü Fatih Canker ile yolcularından Zerrin Tokacı ve Osman Okan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..
Kazadan Notlar:
Kazaya karışan ve folklorcu servisi olduğu bildiren diğer araçta bulunan 3 kişi de yaralandı. Kazanın iki aracın çarpışması ile meydana geldiği öğrenildi. Özel bir servis aracıyla özel otomobilin kafa kafaya çarpışması ile meydana gelen kaza sonrası özel otoda bulunan Mahmut Çelik olay yerinde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan Ahmet Kaşlı ise olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 Olayda hayatını kaybeden Mahmut Çelik'in Avanos'ta bir fırına ait ekmek dağıtım aracında şoförlük yaptığı bildirildi. Kaza sonrası Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü yolu trafiğe kapatarak gerekli önlemleri aldı. Avanos Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı.

 Olay anında köyde bulunan Mahmut Ç nin annesi telefonla haberdar edildi.Kaza mahalline ulaşan anne evladını yerde görünce feryadı yürekleri parçaladı.

Şu bir gerçekki kimse kaza yapmak istemez.imanın şartlarından Kaza ve Kaderin Allahtan geldiğine iman etmek gerekiyor bu vesile ile Site olarak kazada hayatını kaybeden Mahmut Çelik'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı Kazazedelerede Sağlık diliyoruz...