Suriye’nin Afrin Kentinde terör yuvalarına bomba yağdıran Mehmetçiğimiz, atılan merminin üzerine ‘Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ yazdı
Türkiye’nin gözü kulağı şu sıralar Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında. Aralarında Nevşehirli askerinde bulunduğu harekâtta Nevşehir’e birçok kez selam gönderildi.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor 
Terör yuvalarını tek tek vuran Mehmetçiğimiz şimdi de hainlere attıkları merminin üzerine ‘Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’ yazdı. Nevşehirli gururlandıran bu fotoğraf sosyal medya sitelerinde de paylaşım rekorları kırıyor.

Daha Öncede Nevşehirli askerler mermi üzerine ‘şehidimizin kanı yerde kalmaz’ yazarak intikam mesajı vermişti. Tıpkı bu fotoğraf gibi ‘şehidimizin kanı yerde kalmaz’ yazılı mermide paylaşım rekorları kırmış ve o yazıyı yazan Nevşehir asker Nevşehir’in gururu olmuştu.
Kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğimiz ‘Hedef Kızıl Elma’ diyerek hanilere göz açtırmazken, Nevşehirlilerde ‘Ülkü Ocaklarının’ balkonlara bayram asın çağrısının ardından bayraklar dalgalandırılarak destek veriyor.

Türkiye topraklarına askerlerimizin sağ salim dönmeleri için her gün dua eden Nevşehirliler, ülkemizi tehdit eden bu hainlerin bütün yuvalarının başlarına yıkılmasını, her atılan mermiyi de birlik ve beraberliğimiz için atmalarını Mehmetçikten istiyor.