Özel bir uçakla Kayseri Havaalanı’na gelen Mourinho’yu Kayserispor yetkilileri çiçeklerle karşıladı. Daha sonra havalimanından ayrılan Portekizli ünlü teknik direktör küçük oğlu ve beraberindekilerle birlikte maçın oynanacağı Kadir Has Stadyumu’na geçti.

 

Mourinho, saat 16.30’da başlayacak Kayserispor-Galatasaray maçını locadan izleyecek ve maçtan sonra yine özel uçakla İspanya’ya dönecek.

 

GALATASARAY'IN SOYUNMA ODASINDA

 

Kayserispor-Galatasaray maçını izlemeye gelen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçtan önce Galatasaray’ın soyunma odasına inerek başarılar diledi.

 

Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı izlemek için Kayseri’ye gelen Portekizli teknik adam, maç öncesinde Galatasaray’ın soyunma odasına gitti. Soyunma odasında Galatasaraylı futbolcularla görüşen tecrübeli çalıştırıcı, yaklaşık 5 dakika kadar burada kaldı. Mourinho, daha sonra stadyumda kendisi için ayrılan locaya geçti.

 

ÖĞLE YEMEĞİNDE MEŞHUR KAYSERİ MANTISI YEDİ

 

Kayserispor-Galatasaray maçını izlemek için Kayseri’ye gelen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, öğle yemeğinde meşhur Kayseri Mantısı yedi.

 

Öğle saatlerinde özel uçakla Kayseri’ye gelen Jose Mourinho, Kadir Has Stadı’nı kendisine ayrılan locada inceledikten sonra, stat ve Kayserispor yetkilileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Jose Mourinho, öğle yemeğinde ilk olarak Kayseri Mantısı yedi. Daha sonra bulgur pilavı ve haşlanmış et yiyen Portekizli teknik adam, maçı izlemek üzere locaya geçti.

Kaynak:Kayseri News Gazetesi