Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hasan Patır Kahramanmaraş-Adana yolu Uygulama Noktasında geçirdiği beyin kanaması ve kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Polis memuru bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. 

Kahramanmaraş’ta  görevi başında  geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Topaklı Köyünden 40 Yaşındaki polis memuru Hasan PATIR Hakkın Rahmetine kavuştu.  

Nevşehir Avanos nüfusuna kayıtlı olan şehit Hasan Patır evli ve iki çocuk babasıydı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Hasan  PATIR,  Kahramanmaraş-Adana karayolu uygulama noktasında görevi başında  kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi’nde yaşamını yitirmişti.

Hasan PATIR için 4 Temmuz 2017  Salı günü Avanos’a bağlı Topaklı köyünde Tören düzenlenecek,  akabinde Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Topaklı Köy Mezarlığında toprağa verilecek.

Allah Rahmet Eylesin.

İnna lillah ve inna ileyhi raciun (biz Allah’tan geldik ve dönüşümüz yine o'nadır.) Rabbim mekânlarını cennet, taksiratlarını aff, evlad-u iyaline ve sevenlerine sabr-ı cemil ihsan eylesin.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)