NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı ve Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasında bağışta bulunanlara 1 litrelik meyve suyu hediye ediliyor.

İl Merkezinde Gülbahçe önünde bulunan Kızılay Kan Bağış otobüsünde 3 gün süreyle başlatılan kan bağışı kampanyasına Nevşehirlilerin ilgisinin yoğun olmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, kan bağışında bulunanlara bir litrelik meyve suyunun hediye edildiğini de belirtti.

Bağışta bulunanlara çok büyük bir bölümünün aslında önemli bir insanlık görevini yerine getirdiklerinin bilinci ile bu bağışlarını yerine getirdiklerine değinen Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Burada önemli olan ülkemiz genelinde ve Nevşehir’de her geçen gün daha da artan kan ihtiyacının halkımızın büyük hassasiyet göstermesiyle birlikte bu tür kan bağışı kampanyaları ile karşılanması. 3 gün süreyle Gülbahçe önündeki kan bağış otobüsümüzde bağışta bulunan tüm Vatandaşlarımıza birer litre meyve suyu ikramımız oluyor. Kampanyamıza katılan tüm bağışçılarımıza bir kez teşekkür ediyorum” dedi.