AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün başlattığı Bayrak asma çağrısına katılan Özel Kapadokya Hastanesi, hizmet binası üzerine dev bir Türk bayrağı astılar. 

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Yakut, “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’ün Afrin operasyonundaki Kahraman Türk Ordumuza manevi destek anlamında bayrak asma çağrısına bizlerde destek veriyoruz. Operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması için dualarımız vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü bile kırpmayan askerlerimizedir” açıklamasında bulunuldu.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Yakut, harekata yönelik farkındalık oluşturmak ve Türk birliklerine destek olmak için bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Yakut, şöyle konuştu: "Zeytin Dalı Operasyonu ile Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'de Türkiye'nin güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı bir harekata girişti. Bütün kalbimizle gönlümüzle askerlerimizi destekliyoruz. Dualarımız, onlarla birlikte. Biz, kendi adımıza ne yapabiliriz; diye düşünürken, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'ün başlattığı Bayrak asma kampanyasını uygulamaya bugünden itibaren başladık. Elimizden geldiği kadar toplumumuzda bu farkındalığı yaratmak zorundayız. Hastanemize günlük ortalama yüzlerce hasta geliyor. Bu tür farkındalıkların oluşturulması için çok yüksek potansiyeli olan kurum. Vatandaşlarımızda bunu uyandırmak için böyle bir projeye giriştik. Tüm kalbimizle ordumuzu, devletimizi destekliyoruz. Allah, devletimize güç versin. Allah, ordumuza güç versin diyoruz."
Öte yandan hastanenin dışına büyük boyutlarda Türk bayrağı asıldı.