Nevşehir Kapadokya Bölgesinde Turizme henüz yeni açılan Göre Kasabası’nın ilk işletmesi olan Kapadokya Hill Boutique Hotel müşteri kabulüne başladı.

Nevşehir Kapadokya Bölgesinde Turizme henüz yeni açılan Göre Kasabası’nın ilk işletmesi olarak müşteri kabulüne başlayan Butik otelcilik alanında yıldız üstü Kapadokya Hill Boutique Hotel müşteri kabulüne başladı.


Nevşehir'in Göre kasabasında yıllardır sözü edilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen kasabanın turizme kazandırılması hayali Ertaş Grup yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş'ın girişimleri sonucu 
Göre Kasabası’nın ilk işletmesi olan Kapadokya Hill Boutique Hotel'in tamamlanmasıyla gerçekleşmiş oldu.

Ramazan Bayramın 1. Günü itibariyle müşteri kabulüne başlayan 
Kapadokya Hill Boutique Hotel’in açılışı ise ileri bir tarihte yapılması planlanıyor.

Nevşehir ve Kapadokya’daki Konaklama Sorununu Ortadan Kaldırdık

Kapadokya Hill Boutique Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, Nevşehir ve Kapadokya da yerli yabancı elit misafirlerimizin konaklama ihtiyacı gibi önemli bir sorunu giderdiklerini ifade ederek,“Nevşehir'in Göre kasabasında Kapadokya’nın kalbine yerleşmiş otelimizde misafirlerimiz için, tarihi ve doğal güzellikleriyle bezenmiş Muhteşem Göre manzaralı mekanda Nevşehir yöresel doğaltaş kullanılarak özenle dizayn edilmiş otelimizde konforun tadını çıkarabilecekleri odalar hazırlanmıştır.

Geniş ve ferah standart odalarımız, konuklarımızın mutluluğu için dizayn edilmiş, VIP odalarımız ve süit odalarımız, misafirlerimizin her mevsim rahat edebilecekleri konaklama imkânları sunmaktadır. Otelimiz, sadece bulunduğu huzur verici atmosferle değil; sauna, Fin hamamı,organik bahçesi, havuzumuz ve Fitness salonuyla da misafirlerimizin kendilerini iyi hissetmelerine imkan sağlamaktadır. Otelimizin misafirleri, Nevşehir merkezli Kapadokya da en sık karşılaşılan sorunlardan olan otopark sorunundan etkilenmeyeceklerdir. Misafirlerimiz, otelimizde geçirecekleri keyifli zaman süresince, 100 araçlık otoparkımızdan ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir.” dedi.

Müşterilere Profesyonel Konaklama İmkanı 

Kapadokya Hill Boutique Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, Otel’in Nevşehir in tarihi ve doğal köşesi Göre kasabasında ilk ve tek Butik oteli olduğunu kaydederek, “Nevşehir Kapadokya bömlgesinde otelcilik alanında ortaya koyacağımız nitelikli hizmetlerimiz sayesinde, gerek turistik, gerekse profesyonel amaçlı konaklamalarda, misafirlerimizin en üst düzeyde memnuniyetini sağlamak ve her zaman tercih edilir olmayı amaçlıyoruz ” diye konuştu.

Ezber bozan ve ilklere imza atan Otelimiz Kapadokya Hill Boutique Hotel ile organik kendi bahçesinde üretilen tamamen doğal ürünlerin sunulduğu köy kahvaltısını müşterileriyle buluştururken, otel mutfağının Türk ve Dünya mutfağını Nevşehir’e taşıdıklarını kaydeden Ertaş “ Seçkin örnekleri ile Yöresel Yemekler tecrübeli mutfak ekibinin hazırlayacağı eşsiz lezzetleri  yerli yabancı müşterilerimize tattırma zevkini yaşatmak için Türk ve Dünya mutfağını Kapadokya Hill Boutique Hotel’e taşıdık “dedi

Kapadokya Hill Boutique Otelin Restorant’ı  Her zevke hitap edecek şekilde dekore edildiği ve 250 kişilik gruplara hizmet verebilecek kapasitede olduğu öğrenildi


 Göre kasabasında tarihi afat evlerine bakan bir mekanda yer alan otelde gerçek oyma kaya işçiliği kullanılarak, geçmişe ait izler korundu. Otelde, gelenekselliğe bağlı kalınarak döşenmiş toplam 25 oda bulunuyor.

25 oda, 1 internet ve kütüphanesi olan, 100 kişilik toplantı salonu, 100 kişilik yemek hanesi, otelin her yerinde internet sisteminin olduğu, yöresel Beyaztaş kaplama ile dizayn edilmiş butik oteli müşterilerine kapılarını açtı... 

Kapadokya'daki pek çok turistik aktivitelere yürüyüş mesafesinde olan Kapadokya Hill Butik Otel'in tüm odalarda çay kahve yapma imkanı da sunuluyor. Bazı odalarında Türk Hamamı da bulunan otel, yöreye özgü doğal ürünlerden oluşan zengin açık büfe kahvaltı hizmeti de veriyor.

Errtaş Grup Bünyesinde Turizm'in otelcilikteki ilk yatırımı olan  Kapadokya Hill Butik Oteli, Nevşehir merkeze 3 km, Uçhisar Kalesine 8, Göreme Açık Hava Müzesine 12 km, Peribacalarına 9 km, Kaymaklı Yeraltı Kentlerine sadece 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Kapadokya Hill Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adına Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında yıl boyu açık kalacak şekilde düzenlenen otelin, yaz sezonunda Tam Pansiyon Plus, kış sezonunda ise Oda & Kahvaltı konseptiyle hizmet vereceğini söyledi.

 
Kapadokya Hill Butik Otel Göre kasabasında İlk Butik Otel Olma Özelliği Taşıyor...!


Yapımı Tamamlanma aşamasına gelen Kapadokya Hill Butik Otel ile Göre Kasabanda ki Eski afet evlerinin tarihi ve doğal görüntüleri ile jeolojik yapısı turizme ivme kazandırması beklenmektedir.

Nevşehir merkezine bağlı Göre kasabasının özellikle eski afet evlerinin tarihi dokusu ve büyülü görüntüsüne yerli ve yabancı turistlerin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Turizm çevrelerine göre çok kısa bir süre sonra Göre kasabası bu tür yatırımlarla turistik bir cazibe merkezi olur şeklinde yorumlanıyor.

Aralarına görüntüyü bozan taş apartmanların girmediği, Nevşehir’in yerel mimarisinde yüzlerce yıllık taş evlerle kaplı bir kasaba burası ne de olsa.

Kasabanın hakim tepesinde gün içinde tur otobüsleri geliyor ve Göreli hanımlar burada kendi el emeği göz nuru el sanatlarını satarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.

Kapadokya Turizmine çok farklı bir nefes ve değer katacak olan bugünlerde müşteri kabulünede başlayan Kapadokya Hill Butik Otel'in şimdiden Nevşehir'imize ve Kapadokya Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Kapadokya Hill Butik Otel İletişim:

http://www.kapadokyahill.com/tr/

Adres: Niğde Yolu 4. Km. Göre/NEVŞEHİR

E-mail: [email protected]

Tel: 0384 215 44 55

Fax: 0384 215 44 56