Semerşah Turizm'in 2013 Umre Programları uygun fiyat ve avantajlarıyla bugün itibariyle açıklandı. 2013 Umresi ile ilgili detaylar hakkında sitemize bilgi veren

 

Erdoğan PALTACI;

 

Nevşehir – Kapadokya Hava Limanından 26 Ocak tarihinde Umre yolculuğu için uçuşumuz direk Mübarek beldelere olacak. Sömestre Tatilini ibadet  ederek geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat 12 imkanı var,meleketimizden direk uçuş imkanı var. Allah'ın rızasını kazanmak için insanların niyet edip gitmelerini tavsiye ediyoruz.

 

Kalp dünyamız günlük hayatın akışıyla birlikte zaman zaman günahın isinden pasından dolayı yıpranıyor. Kalp duvarları aşınıyor  İşte umre, bu noktada kalbimizi onarıyor, imar ediyor. Nitekim Efendimiz, "Umre, diğer bir umre ile arasındaki günahları siler" buyururken adeta bu hakikati dile getiriyor.

İmanın doğduğu şehir Mekke, bütün şehirlerin aslı ve anasıdır. Kur'an-ı Kerim, Mekke'yi bize "şehirlerin anası" olarak tanıtıyor. Peygamber Efendimiz bir hadislerinde, orada yapılan her hayırlı amelin (namaz, oruç, hatim, sadaka vs.), yüz bin değerinde olduğunu söylüyor.

 

Düşünebiliyor musunuz bir namaz kılıyorsunuz, kıldığınız her namaz sevap olarak yüz binle çarpılıyor. Bir sadaka veriyorsunuz yine öyle. Ne büyük bir ikram sofrası. Tabii orada Allah ve Resulünün misafirisiniz. Her ev sahibi misafirini kendi şanına göre ağırlar. Ev sahibi Rabbimiz olunca ikram da işte böyle baş döndürücü oluyor.

SÖZÜN ÖZÜ

 

1. Umre günahlarla yıpranan kalbimizi onarır, imar eder.

 

2. Mukaddes beldeler İslam'ı ve Müslümanlığı daha iyi anlamamızı sağlar.

 

3. Umre ile asr-ı saadet gözümüzde canlanır